Bemutatkozás

Nem mindennapi ember vagyok nem hétköznapi érdeklődéssel - mondhatom magamról. Már gyerekkoromban különösen tetszettek a nem hétköznapi öltözetek, az esőkabátok. Imádtam azok illatát, csillogó megjelenését és a különleges érzést, amikor a bőrömmel érintkezett. Később - előre lépve - a lakk ruhák álltak érdeklődésem középpontjában, majd 1997-ben, az internet előttem is megnyílt, s fedeztem fel a latexet. Tudtam, hogy ez más, mint az előző kettő. 1998-ban vásároltam meg első latex bodymat, mely ma is megvan, s ereklyeként őrzöm, de néha viselem is. Innentől egyre mélyebbre szippantott ez a világ: fetisiszta lettem. Nemcsak másokon látni, érinteni akartam e ruhákat, hanem viselni is.

Idehaza kevés e témában érintett ember volt, így a latex bemutatására XXXX-ban létrehoztam az Első Magyar Latex Oldal-t, azaz az FHLS-t (angolul: First Hungarian Latex Site) Kezdetben az interneten található képek és videók csokrát adtam tovább, majd 1999-ben saját készítésű felvételeket tettem közzé. Sajnos ezek készítése falakba ütközött, így felhagytam vele. 2004-ben alapítottam meg saját weboldalamat, ahol saját fotóimat - korabeli, statívról készített szelfiket - osztottam meg. Ez az oldalam újult meg most.

Keresvén a lehetőségeket Magyarországon először 2007-ben, nemzetközi színtéren 2008-ban vettem részt az első filmezésemen. Ezzel kibővítve eddigi érdeklődésemet két új világ nyílt meg előttem: a filmezés, illetve a BDSM. Sok helyre el- és bejutottam, ahova másként nem lenne lehetőségem, megismerhettem rengeteg fantasztikus embert, Úrnőket, kik e világ aktív részesei. Ma is nagy örömmel tölt el, ha részt vehetek egy-egy produkció alkotásában.

Gyakorlatilag a kezdetek óta rendszeres látogatója vagyok a magyarországi fétis témájú rendezvényeknek, partyknak, sokan onnan (is) ismernek. Bízom benne, hogy az elkövetkezők egyikén megismerkedhetem Veled is!

Latexbaráti üdvözlettel:

Botond